Produkter

Vi forhandler

silenta.png

Silent Group OY er en Finsk producent af intercom høreværn. Vi har 50 års erfarring og egen udvikling af pålidelige og behagelige høreværn til industrielle og militære behov. Vore primære mål er at forbedre erhvervslivets velvære ved at muliggøre effektiv og sikkert arbejde i støjfyldte miljøer hvor kommunikation skal være i højsædet.

Hver dag har vores virksomheds- og offentlige sikkerhedskunder tillid til ubesværet og pålidelig kommunikation for at holde forretningens blomstrende og samfund i sikkerhed. De kalder det deres livline. Hos Motorola Solutions bygger vi ikke kun denne livline - med missionskritiske tjenester, software, video og analyse, understøttet af sikker, elastisk mobilradiokommunikation til land - vi fremmer den hver dag gennem vores engagement i innovation. Vores drev til kontinuerlig innovation og partnerskab med vores kunder gør dem i stand til at være klar - i de daglige øjeblikke og i de øjeblikke, der betyder mest.

Titan Kommunikationssystemer har 20 års erfaring med tilpassede lydløsninger til kritisk kommunikation. Vores kunder er afhængige af vores omfattende teknologiske know-how, og vi fokuserer på at levere den ideelle løsning hver gang og altid stræbe efter innovation og optimal ydelse. Med lige store mængder præcision, perfektion og lidenskab tager vi enhver udfordring med at designe eller forbedre dine kritiske kommunikationsløsninger og tilbehør.

Tracknamic.png

ZONITH A / S blev grundlagt i 2000 af en gruppe Nokia-ingeniører. Siden da har ZONITH været en uafhængig producent af software og hardwareløsninger, designet til at beskytte personale og sikkerhedspersonale på arbejdspladsen. Vi er specialiserede i personlig panikalarmering og beskyttelse af en enkelt arbejder ved hjælp af Bluetooth-baseret indendørspositionering og GPS-baseret udendørs positionering.

Raytalk Communications Ltd. er beliggende i Shenzhen og er specialiseret i fremstilling af tovejs radiotilbehør. Med et erfarent og professionelt team har vi eksporteret vores produkter til mange lande og regioner over hele verden,

Komplet flådestyringsløsning udviklet med de nyeste tehnologier.

I dag tvinger økonomien og den meget travle kommercielle sammenhæng virksomhederne til kontinuerlig forskning og innovation. Tracknamic transformerer en forretningsløsning i en konkurrencefordel ved at hæve standarden for hele segmentet.

savox kopi.png

Vores ekspertise er baseret på 36 år med at forbedre og redde liv ved at levere sikkerheds-, rednings- og kommunikationsløsninger til fagfolk, der arbejder i krævende miljøer.

Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.35.png

Edesix Ltd er en britisk producent af Body Worn Camera (BWC) -løsninger til dem i offentligt stillede roller med det formål at hjælpe med at forbedre sikkerheden og samtidig producere overbevisende beviser, når det er nødvendigt.

Grundlagt i Edinburgh i 2002, er firmaets flagskibsproduktserie, VideoBadge, et Body Worn Video-system, ofte designet som en ID-kortholder. Dens enkle betjening, optagekryptering og trådfri design gør det ekstremt alsidigt og egnet til alle typer brugere og applikationer. Edesix's VideoManager-softwareløsninger muliggør webbaseret visning og redigering af hændelser og forberedelse af evidenspakker til deling med branchepartnere. Softwaren er designet til at styre og styre kameraer, deres optagelser og optagelser fra andre kilder, hvis det er nødvendigt, på en enkel, men meget effektiv og sikker måde.

Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.16.png

Avigilon Security Solutions er designet som brugervenlige software- og hardware IP-netværksprodukter, der inkluderer billedfangst, analyse, opbevaring, overførsel og afspilning af videoovervågningsoptagelser i høj kvalitet med visuelt tabsfri komprimering (intet synligt tab af visuel detalje) og styring af elektronisk adgangskontrol. Avigilon Security Solutions kan konfigureres til et tilpasset, ende til ende, integreret intelligent sikkerhedssystem, der leverer video og data af høj kvalitet ved hjælp af relativt lav båndbredde. Avigilon Security Solutions inkluderer funktioner såsom: elektronisk adgangskontrol, automatisk hændelsesregistrering, mønsterbaserede analytiske algoritmer, lære-ved-eksempel-selvlæringsfunktioner, alarmovervågning, integrationer med tredjepartsplatforme, videoeksport, enterprise-niveau server og site styring, udvidet visning af videovægge,

Sierrawireless logo.png

Med en rig 25-års historie med innovation i det trådløse rum har vi været først på markedet med mange teknologiløsninger til globale kunder.

Vores innovative produkter og løsninger forbinder allerede tusinder af virksomheder med kritiske data og millioner af mennesker til information. Vores kunder stoler på os til at udvikle produkter og tjenester, der får dem til at markedsføre hurtigere og kan igen hjælpe med at redde liv, reducere CO2-emissioner og gøre kvarterer mere sikre.

Start med Sierra for at levere nye teknologiløsninger, strømline implementeringer og drage fordel af alt det løfte, IoT tilbyder. Bliv hos Sierra og opbyg din fremtid på tingenes internet.

© 2018 SIEB Teknik APS A Knudsensvej 15 8400 Ebeltoft tlf. 70202636 mail: info@sieb.dk CVR:36069449