Produkter

Vi forhandler

silenta.png

Silent Group OY er en Finsk producent af intercom høreværn. Vi har 50 års erfarring og egen udvikling af pålidelige og behagelige høreværn til industrielle og militære behov. Vore primære mål er at forbedre erhvervslivets velvære ved at muliggøre effektiv og sikkert arbejde i støjfyldte miljøer hvor kommunikation skal være i højsædet.

Hver dag har vores virksomheds- og offentlige sikkerhedskunder tillid til ubesværet og pålidelig kommunikation for at holde forretningens blomstrende og samfund i sikkerhed. De kalder det deres livline. Hos Motorola Solutions bygger vi ikke kun denne livline - med missionskritiske tjenester, software, video og analyse, understøttet af sikker, elastisk mobilradiokommunikation til land - vi fremmer den hver dag gennem vores engagement i innovation. Vores drev til kontinuerlig innovation og partnerskab med vores kunder gør dem i stand til at være klar - i de daglige øjeblikke og i de øjeblikke, der betyder mest.

Titan Kommunikationssystemer har 20 års erfaring med tilpassede lydløsninger til kritisk kommunikation. Vores kunder er afhængige af vores omfattende teknologiske know-how, og vi fokuserer på at levere den ideelle løsning hver gang og altid stræbe efter innovation og optimal ydelse. Med lige store mængder præcision, perfektion og lidenskab tager vi enhver udfordring med at designe eller forbedre dine kritiske kommunikationsløsninger og tilbehør.

Tracknamic.png

ZONITH A / S blev grundlagt i 2000 af en gruppe Nokia-ingeniører. Siden da har ZONITH været en uafhængig producent af software og hardwareløsninger, designet til at beskytte personale og sikkerhedspersonale på arbejdspladsen. Vi er specialiserede i personlig panikalarmering og beskyttelse af en enkelt arbejder ved hjælp af Bluetooth-baseret indendørspositionering og GPS-baseret udendørs positionering.

Raytalk Communications Ltd. er beliggende i Shenzhen og er specialiseret i fremstilling af tovejs radiotilbehør. Med et erfarent og professionelt team har vi eksporteret vores produkter til mange lande og regioner over hele verden,

Komplet flådestyringsløsning udviklet med de nyeste tehnologier.

I dag tvinger økonomien og den meget travle kommercielle sammenhæng virksomhederne til kontinuerlig forskning og innovation. Tracknamic transformerer en forretningsløsning i en konkurrencefordel ved at hæve standarden for hele segmentet.

savox kopi.png

Vores ekspertise er baseret på 36 år med at forbedre og redde liv ved at levere sikkerheds-, rednings- og kommunikationsløsninger til fagfolk, der arbejder i krævende miljøer.

Hikvision.jpg

Hikvision er verdens førende udbyder af innovative sikkerhedsprodukter og -løsninger. Hikvision fremstiller kerneteknologierne inden for lyd- og videokodning, videobilledbehandling og relateret datalagring samt fremadrettede teknologier såsom cloud computing, big data og dyb læring. I løbet af de sidste flere år uddybede Hikvision sin viden og erfaring med at imødekomme kundebehov på forskellige lodrette markeder, herunder offentlig sikkerhed, transport, uddannelse, sundhedsvæsen, finansielle institutioner og energi samt intelligente bygninger. Derfor leverer virksomheden professionelle og tilpassede løsninger, der imødekommer forskellige markedskrav. Foruden videoovervågningsindustrien udvidede Hikvision sin forretning til smarte hjem tech, industriel automatisering og automobilelektronik - alt baseret på video intelligence teknologi - til at udforske kanaler til opretholdelse af langsigtet udvikling.

Find os

SIEB Teknik aps

A. Knudsensvej 15 

8400 Ebeltoft

Tlf: 7020 2636

Mail info@sieb.dk

CVR 36069449

Åbningstider.

Mandag-torsdag 8.00-16-00

Fredag 8.00-14.00

© 2018 SIEB Teknik APS