Læs mere om

NYHEDER

Her finder du de seneste nyheder fra SIEB Teknik, nye produkter, spændende tiltag og meget andet.

MM50-tac+IE1-tac.jpg

SITUATION AWARENESS
Udviklet til brugere, der arbejder i miljøer med støj  

TITAN IE2-TAC og MM50-TAC med Situation Awareness er et taktisk sæt med Ambiente mikrofoner, som er specielt designet til brugere der dagligt arbejder i støjende miljøer, samt behov for at bevare situationsbevidstheden.

Evole-redigeret-nyheder.jpg

ROBUST LTE-ENHED
Klar til fremtidens radiokommunikation

Nyhed fra Motorola Solutions, Evolve LTE. Udviklet med den velkendte brugeroplevelse af Android -operativsystemet, kan Evolve let tilpasses til dine eksisterende systemer og giver mulighed for en problemfri overgang for alle, der har brugt en Android smartphone eller tablet. Evolve er klar til at vokse med din virksomhed. 

Sordin_SLIM_900X1200.png

SLIM DESIGN
Supreme Pro Mil CC Slim Headset

Sordin PRO SLIM er specielt i sit  Slim-cup 
design, headsettet har Hear-through og 
skudbeskyttelses værn. Det er let at bære og kan tilpasses til den enkelte, for højest mulig komfort. Forbundet til RSM via det robuste nexusstik, sikrer radiokommunikationen under kraftige miljøpåvirkninger. Mikrofonerne er vandtætte og kan nedsænkes til 1,0 meter saltvand i op til 30 minutter uden at miste niveauafhængig ydelse. En afskærmning af vigtige komponenter tilføjes ekstra RFI-beskyttelse. 

CLOUD.png

MXP600
Fremtidens SINE Terminal

Den nye Motorola MXP600 er specialdesignet til brand, redning og politiets frontlinje personale. Det er en robust og letvægts TETRA radio, der er brugervenlig og nem at bære. Motorola MXP600 har udviklet en kompakt, let og fuldt ud bærbar TETRA-radio, der er nem at bære og bruge. Den har innovativ lydteknologi, så du let kan høres og blive hørt i støjende situationer...

Uden logo_familiehus.png

SIEB TEKNIK
Støtter et godt formål

I år har vi her hos SIEB Teknik valgt, at donerer til velgørenhed. I den forbindelse har vi støttet en af vores kunder, og hentet billetter til Nordens største Sommerland. Dem vil vi gerne forære i den gode sags tjeneste.

Vi har derfor fundet et formål, som ligger vores hjerte nært, nemlig familierne i Trygfondens Familiehus, som er beliggende i Århus...

COLOURBOX_Brandbil.jpg

SIERRA WIRELESS
Trådløst internet til flådestyring 

Ny undersøgelse fra Rigspolitiet viser, at landets beredskaber mangler funktionalitet i SINE-nettet, for at være fuld operationelle.  

Undersøgelsen som er gennemført af Rigspolitiets Center for beredskaber (CFB), havde til formål at afdække, hvor udbredt brugen af dataværktøjer udenfor SINE...

MM50-1200x900-2.jpg

OVERLEGEN LYDKVALITET
TITAN Remote Speaker Microphone MM50

Flere Danske Beredskaber bruger allerede Remote Speaker Microphone MM50. Særligt på grund af dens holdbarhed og brugervenlige design er den første valg, når Beredskaber vælger garniture.

MM50 har to store push-to-talk-knapper og overlegen lydkvalitet. Den er derfor nem at betjene og sikrer, at du bliver hørt selv i støjende og pressede situationer.

Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.16.png
1090.jpg
Titan logo.jpg
download.png
zo4.png
Sierrawireless logo.png
Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.35.png