SIERRA WIRELESS
trådløst internet til flådestyring 

Ny undersøgelse fra Rigspolitiet viser, at landets beredskaber mangler funktionalitet i SINE-nettet, for at være fuld operationelle.  

Undersøgelsen som er gennemført af Rigspolitiets Center for beredskaber (CFB), havde til formål at afdække, hvor udbredt brugen af dataværktøjer udenfor SINE...

SIEB TEKNIK
støtter et godt formål

I år har vi her hos SIEB Teknik valgt, at donerer til velgørenhed. I den forbindelse har vi støttet en af vores kunder, og hentet billetter til Nordens største Sommerland. Dem vil vi gerne forære i den gode sags tjeneste.

Vi har derfor fundet et formål, som ligger vores hjerte nært, nemlig familierne i Trygfondens Familiehus, som er beliggende i Århus...

1090.jpg
Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.16.png
download.png
Sierrawireless logo.png
Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.35.png

MXP600
Fremtidens SINE Terminal

Den nye Motorola MXP600 er specialdesignet til brand, redning og politiets frontlinje personale. Det er en robust og letvægts TETRA radio, der er brugervenlig og nem at bære.

Motorola MXP600 har udviklet en kompakt, let og fuldt ud bærbar TETRA-radio, der er nem at bære og bruge. Den har innovativ lydteknologi, så du let kan høres og blive hørt i støjende situationer.