Om os

Vore ejere skabte i 2014 virksomheden med en vision om at være den førende leverandør af kommunikation og sikrings løsninger til Beredskab, Kommuner og virksomheder med behov for pålidelige løsninger såvel som leverandør. I dag er virksomheden landsdækkende med hovedkontor i Jylland nær Århus og afdeling på Sjælland nær København. Med strategisk placerede serviceenheder landet over er vi altid klar til at yde det ekstra der til tider kræves.

 

Niels Josiasen

CEO & support ansvarlig

Michael Farbosund

Salg & markeds ansvarlig

Holmagervej 1L

8543 Hornslet

Åbningstider

Mandag - Torsdag 8.00 - 16.00

Fredag 8.00-14.00

Tlf:+45 70202636

SIEB Teknik ser det som sin største opgave at skabe added-value løsninger, der sætter kunden i stand til at vækste, være innovativ og lykkes. Vi sætter standarden i branchen for teknologi, effektivitet og pålidelighed i udviklingen af vore løsninger.

Med det mest erfarne team, rådgiver vi omkring valg af de rigtige produkter til løsning af den ønskede opgave, så løsningen måler dit brand og ønsker til rentabilitet, så længe du benytter en løsning fra SIEB Teknik.

For os betyder kvalitet, at vi konsekvent overgår vores kunders forventninger, ikke kun med hensyn til produkt kvalitet, men også i alle dele af vores forretning, det er alles ansvar at stræbe efter det højeste kvalitets niveau i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder tæt sammen med de bedste leverandører, inden for branchen så vi sikre den størst mulige leverance stabilitet, hvilket sikre den længste drift periode på netop din løsning.

© 2018 SIEB Teknik APS Holmagervej 1L 8543 Hornslet  tlf. 70202636 mail: info@sieb.dk CVR:36069449