Velkommen hos Sieb Teknik

Hos SIEB Teknik har vi siden 2014 stået i spidsen for at skabe effektive og driftssikre komplette telekommunikations- og personalesikringsløsninger til beredskaber, kommuner og industri. 

 

 

I denne video giver vi dig, et smug kig ind i hver dagen hos SIEB Teknik. Vores professionelle team står altid parat til at løse forstående projekter med høj faglighed og godt humør. Har du et projekt til os, er du velkommen til at ringe på 7020 2636 eller udfyld nedenstående kontakt formular, så kontakter vi dig snarest.

Niels Josiasen

CEO & support ansvarlig

Michael Farbosund

Salg & markeds ansvarlig

Indgang.png
Produkt betingelser logo.png
Service betingelsr.png

OM OS

SIEB Teknik er din professionelle samarbejdspartner inden for trådløs radiokommunikation, personalesikring og tilbehør til kritisk kommunikation.

Vores fagligt stærke team har flere års kombineret erfaring inden for effektiv flådestyring, professionel rådgivning og skræddersyede totale kommunikations- og personalesikkerhedsløsninger. 

SIEB Teknik

I 2014 grundlagde Niels Josiasen og Michael Farbosund SIEB Teknik. SIEB Teknik har flere års kombineret erfaring og er i dag en landsdækkende organisation, med serviceenheder strategisk placeret over hele Danmark. Vores omfattende teknologiske know-how gør at vores kunder stoler på vores evner til at levere den ideelle løsning hver gang. Vi går til opgaven med lige stor mængde præcision, perfektion og lidenskab, og påtager vi os enhver udfordring for at løse og forbedre dine kommunikations- og personalesikringsløsninger.

Med det mest erfarne team, rådgiver vi omkring valg af de rigtige produkter til løsning af den ønskede opgave. Løsningen skal måle sig med dit brand og ønske til rentabilitet, så længe du benytter en løsning fra SIEB Teknik. For os betyder kvalitet, at vi konsekvent overgår vores kunders forventninger, ikke kun med hensyn til produkt kvalitet, men også i alle dele af vores forretning, det er alles ansvar at stræbe efter det højeste kvalitetsniveau i alt, hvad vi gør. Vi arbejder tæt sammen med de bedste leverandører, inden for branchen så vi sikrer den størst mulige leverance stabilitet, hvilket sikre den længste drift periode på netop din løsning.

 VI VIL VÆRE DIT FORTRUKNE VALG

 

Siden 2014 har SIEB Teknik været visionære frontløbere, der har stået i spidsen for udviklingen af optimale og driftssikre totale løsninger inden for kritisk kommunikation og person sikkerhed. Gennem tætte dialoger og samarbejde sikrer vi at vi forstår dine behov og ønsker, uanset om du leder efter et produkt eller en løsning. Vores dedikerede personale har omfattende teknisk viden og ekspertise inden for produkt, installationsløsninger og softwarefunktioner. I erhverv med kritisk kommunikation og personsikkerhed, arbejder personalet ofte i pressede situation, hvor pålidelig og klar kommunikation er vital for deres sikkerhed. Hos SIEB Teknik baserer vi derfor alle vores løsninger på den bedste og nyeste teknologi, for at sørge for vi altid møder dine krav til et pålideligt og tryghedsskabende system, hvilket gør Sieb Teknik til et pålideligt valg hver gang.  

"Vi lever af tilfredse kunder."

Niels Josiasen
Medejer & Servicetekniker
"Jeg arbejder konstant for at levere løsninger, der overgår kundernes forventninger."

Michael Farbosund
Medejer & Salg

Hvad laver vi

Kombinerede totale trådløse kommunikations- og personalesikringsløsninger. Vi lytter til vores kunder og tilpasser enhver løsning efter deres individuelle behov, kravsspecifikationer og ønsker. 

  • Installation og service af trådløs kommunikation og personalesikkerhedssystemer

  • Landsdækkende mobilserviceafdeling 

  • Montering og indretning af rednings- og erhvervskøretøjer 

  • Radio reparationer uanset mærke

PIC 4.jpg
Typing

KONTAKT OS

Holmagervej 1L, DK - 8543 Hornslet - 0045 7020 2636

Tak for din indsendelse!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.16.png
1090.jpg
download.png
Sierrawireless logo.png
Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.35.png