top of page

SIEB TEKNIK

TOTALLEVERANDØR I TRÅDLØS KOMMUNIKATION

 

SIEB Teknik blev i 2014 grundlagt af Niels Josiasen og Michael Farbosund. I dag leverer vi kritiske kommunikations- og personalesikringsløsninger til store dele af Danmarks beredskaber, kommunale institutioner og den danske industri. Vores professionelle team har ekspertise og teknologisk know-how, der hver dag leverer sikre og stabile systemer vores kunder bliver glade for. Når I vælger os som leverandør af et nyt kommunikationssystem, får I en sparrings- og samarbejdspartner, der tager ansvar og hjælper jer med at finde de rigtige produkter og løsninger, der matcher jeres behov. Vi arbejder tæt sammen med de mest anerkendte leverandører i branchen, så vi kan sikre den størst mulige leverance stabilitet, hvilket sikrer den længste driftsperiode på netop jeres løsning.

VI VIL VÆRE DET FORTRUKNE VALG

 

Siden starten har vi stået i spidsen for udviklingen af optimale og driftssikre løsninger inden for kritisk kommunikation og personale sikkerhed. Gennem tæt dialog og samarbejde sikrer vi, at vi forstår dine behov og ønsker, uanset om du leder efter et produkt eller en løsning. Vores dedikerede personale har omfattende teknisk viden og ekspertise inden for produkt, installationsløsninger og softwarefunktioner. I erhverv med kritisk kommunikation og personsikkerhed, arbejder personalet ofte i pressede situationer, hvor pålidelig og klar kommunikation er af højeste prioritet for at bevare sikkerheden. Hos SIEB Teknik baserer vi alle vores løsninger på den bedste og nyeste teknologi, for at sikre at vi møder jeres krav.

"Vi lever af tilfredse kunder."

Niels Josiasen
Co-Founder & CEO 
"Jeg arbejder konstant for at levere løsninger, der overgår kundernes forventninger."

Michael Farbosund
Co-Founder & CCO
Background.jpg

SIEB TEKNIK
Vi mener, vi kan gøre det anderledes

Velkommen hos Sieb Teknik

Hos SIEB Teknik har vi siden 2014 stået i spidsen for at skabe totale telekommunikations- og personalesikringsløsninger til beredskaber, kommuner og industri. 

 

 

I denne video giver vi dig, et smug kig ind i hverdagen hos SIEB Teknik. Vores professionelle team står altid parat til at løse forstående projekter med høj faglighed og godt humør. Har du et projekt til os, er du velkommen til at ringe på 70 20 26 36 eller udfyld nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

VORES PARTNERSKABER

Sine.png

Vi leverer løsninger med hardware og software produkter fra markedet førende producenter inden for erhvervs kritisk kommunikation og offentlig sikkerhed. 

logo-tassta-d4170717.png
download.png
largesetcomlogo_10182273.png.webp
Motorola-Solutions-logo.jpg
Titan logo.jpg
zo4.png
Zebra_Logo_K.png
Sierrawireless logo.png
HHmodul_logo.png

Niels Josiasen

CEO & support ansvarlig

Michael Farbosund

Salg & markeds ansvarlig

Kvalitet

  • Gennem en procesorienteret tilgang skaber vi løbende udvikling, for at forbedre vores drift med henblik på at levere den bedste service, øge kundetilfredsheden og effektiviteten.

  • Vi monitorerer og identificerer løbende de nyeste teknologiske fremskridt i markedet. Det gør vi for at sikre, at vi opfylder vores kunders behov for hvert markedssegment.

 

  • I takt med at vi vækster, optimerer vi løbende egne og medarbejders kvalifikationer gennem uddannelse og kurser, der opretholder og sikrer vores fælles fremtid.

Gazelle.png

Ansvar

  • Vi reviderer og arbejder løbende på bæredygtige tiltag, for at minimere den indvirkning vores forretningsaktiviteter har på miljøet.

 

  • ​​Vi arbejder i fællesskab på at sikrer og fastholde et sikkert og godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

  

  • Vi evaluerer og forbedrer jævnligt vores sociale og miljømæssige ansvar.

Arbejdstilsyn-2022.png
fields-g1d688d71d_1920.jpg
bottom of page