top of page
command_center_Z4U7877_V22020.jpg

SERVICE

som betaler sig.

Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine kommunikations- og personalesikkerhedsløsninger, og vi har altid en tekniker nær dig, der er klar til at rykke ud, hvis der opstår problemer. Med en serviceaftale hos os, er du sikret den bedste service og vedligeholdelse, så du netop undgår driftstop og holder effektiviteten oppe. 

Har du behov for hjælp nu, kan du nemt indberette din sag. Du skal blot trykke på nedenstående link.

OBS kræver at du er oprettet

som kunde i vores system.

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvid Circle
Motorola terminaler.png

Servicecenter

I vores Servicecenter finder du en kombination af teknologisk og teknisk stærke it fagfolk, som favner bredt inden for installationer, programmering, reparationer og teknisk support. Vi kan supportere dine produkter og kommunikationsløsninger uanset om du er ny eller eksisterende kunde hos SIEB Teknik.

En mandsvejsning

Serviceværksted

På vores værksted i Hornslet har vores dygtige fagfolk bred erfaring med montageopgaver og installation i redningskøretøjer og erhvervsbiler, hvor vi beskæftiger os med montering af blink, lyd, navigationsudstyr og radio. Ydermere tilbyder vi montering af gulve og reolsystemer, som kan tilpasses ethvert køretøj. Vi yder også reparation og service af eksisterende udstyr.

bilarbejde.jpg

Mobilservice

Vores serviceenheder dækker hele landet, hvorfor du er sikret hjælp lige meget hvor du befinder dig. Ved hjælp af et unikt GPS-system, har vi altid overblik over hvor vores vores udekørende serviceteknikere befinder sig og hvor hurtigt vi kan sende en ud til dig. Vores serviceteknikere har altid de rigtige reservedele og er specialister i netop dit produkt. 

IMG_20210512_133130 (002).png

Reparationer

I vores Servicecenter finder du en kombination af teknologisk og teknisk stærke it fagfolk, som favner bredt inden for installationer, programmering, reparationer og teknisk support. Vi kan supportere dine produkter og 

kommunikationsløsninger uanset om du er ny eller eksisterende kunde hos os.

Typing

KONTAKT OS

Holmagervej 1L - DK-8543 Hornslet - +45 70 20 26 36

Tak for din indsendelse!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
1090.jpg
largesetcomlogo_10182273.png.webp
Titan logo.jpg
logo-tassta-d4170717.png
Motorola-Solutions-logo.jpg
zo4.png
Zebra_Logo_K.png
Sierrawireless logo.png
Logo.jpeg
bottom of page