Helmsprechsysteme_Kopfbild.jpg

Accessories

De fleste SIEB Tekniks løsninger er skræddersyede og specielt udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi kender derfor til behovet for et pålideligt og robust udstyr, som kan holde til en helt del skidt, vand og slag.

Hos SIEB Teknik har vi nøje udvalg et af markedets bedste inden for missionskritiske udstyr. Vi har fundet en løsning, som kan tilpasses og individualiseres til at imødekomme behov og specifikationer for din virksomhed. Med højt avanceret teknologi leverer vores samarbejdspartnere pålideligt kommunikation i udfordrende miljøer, hvor folk konstant arbejder under pres i en lang række situation.  

Titan ppt.png

TITAn COMMUNICATION SYSTEMS 

Specialdesignet missionskritisk kommunikation 

Titan Communication Systems har mere end 20 års erfaring inden for tovejs radiotilbehør og stræber efter at levere pålidelige produkter af høj kvalitet til førstehjælpere over hele verden. Titan bruger Nexus-stik til at kombinere RSM og PTT til deres brede udvalg af headsets. Nexus forbindelsen er et brancheprøvet robust stik, der til enhver tid sikrer pålidelig kommunikation. 

 

I samarbejde med SIEB Teknik leverer Titan pålidelige og omkostningseffektive kommunikationsløsninger til missionskritiske erhverv over hele landet. Uanset om du er til fods, i en bil eller på motorcykel, tilbyder vi tilpassede løsninger til ethvert behov. 

  • Mobile audio løsninger til beredskab, redning, forsvar og industri

  • Brugervenlig

  • Robust og hårdfør konstruktion

  • Robuste Nexus-stik på alle PTT Base Units

  • Klar og pålidelig audio

  • Intuitiv betjening

brand.png
Typing

KONTAKT OS

Holmagervej 1L, DK - 8543 Hornslet - 0045 7020 2636

1090.jpg
Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.16.png
download.png
Sierrawireless logo.png
Skærmbillede 2020-05-16 kl. 14.24.35.png