top of page
Helmsprechsysteme_Kopfbild.jpg

Accessories

De fleste af SIEB Tekniks løsninger er skræddersyede og specielt udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi kender derfor til behovet for pålideligt og robust udstyr, som kan holde til en helt del skidt, vand og slag.

Hos SIEB Teknik har vi nøje udvalgt markedets bedste inden for missionskritisk udstyr. Vi har fundet en løsning, som kan tilpasses og individualiseres til at imødekomme behov og specifikationer for din virksomhed. Med højt avanceret teknologi leverer vores samarbejdspartnere pålideligt kommunikation i udfordrende miljøer, hvor folk konstant arbejder under pres i en lang række situation.  

Titan ppt.png

TITAn COMMUNICATION SYSTEMS 

Specialdesignet missionskritisk kommunikation 

Titan Communication Systems har mere end 20 års erfaring inden for tovejs radiotilbehør og stræber efter at levere pålidelige produkter af høj kvalitet til førstehjælpere over hele verden. Titan bruger Nexus-stik til at kombinere RSM og PTT til deres brede udvalg af headsets. Nexus forbindelsen er et brancheprøvet robust stik, der til enhver tid sikrer pålidelig kommunikation. 

 

I samarbejde med SIEB Teknik leverer Titan pålidelige og omkostningseffektive kommunikationsløsninger til missionskritiske erhverv over hele landet. Uanset om du er til fods, i en bil eller på motorcykel, tilbyder vi tilpassede løsninger til ethvert behov. 

Titan logo.jpg
  • Mobile audio løsninger til beredskab, redning, forsvar og industri

  • Brugervenlig

  • Robust og hårdfør konstruktion

  • Robuste Nexus-stik på alle PTT Base Units

  • Klar og pålidelig audio

  • Intuitiv betjening

brand.png
1090.jpg
largesetcomlogo_10182273.png.webp
Titan logo.jpg
logo-tassta-d4170717.png
Motorola-Solutions-logo.jpg
zo4.png
Zebra_Logo_K.png
Sierrawireless logo.png
Logo.jpeg
bottom of page