top of page

Vi er blevet Tassta Partner

Vi har fornøjelsen af at annoncere, at vi er blevet eksklusiv TASSTA Partner i Danmark.

Vi er blevet Tassta Partner

Det er med stolthed, at vi føjer Tassta til vores sortiment og vi glæder os til, at levere den innovative og fremtidssikrede løsning til flere kunder i 2022.

Tassta er en app-baseret løsning til professionelle, der har behov for sikker og effektiv kritisk kommunikation hver dag. Det er en alt-i-en løsning, der gør det muligt at benytte din smartphone eller tablet til push-to-talk kommunikation over LTE og konventionelt netværk. Systemet leverer push-to-talk video, GPS og indendørs positionering, opgavestyring, netværksintegration, Lone Worker funktion og meget mere.

T.Flex er TASSTAs applikation designet til smartphones og tablets. Systemet kører på IP-netværk (2G/3G4G/WiFi) drevet af de mest populære operativsystemer Android og iOS. Det giver brugerne maksimal driftskapacitet med en moderne brugergrænsefladen og høj tilgængelighed, selv på langsomme datanetværk. T.Flex giver altid aktiv PTT-betjening, beskeder, statusmeddelelser, stemmeoptagelse og GPS-placeringsstyring. Læs mere om T.Flex, T.Rodon og de andre muligheder Tassta systemet tilbyder i vores Tassta katalog, som du finder under produktkataloger på vores hjemmeside.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 26 36 eller info@sieb.dk, hvis du vil høre mere om Tassta og hvordan løsningen kan gavne din virksomhed.

bottom of page